Webinar: hoe bereken je de kostprijs en marge bij online verkopen?

2020 was een duidelijk omslagjaar op het vlak van online verkopen en shoppen. Mede door de coronacrisis en de opkomst van nieuwe QR-betaalmethodes zijn we in een stroomversnelling terechtgekomen. De tijd dat je als ondernemer kon overleven zonder webshop is nu ook in België verleden tijd. Dit is hét moment om de (vervolg)stap te zetten naar online verkoop. 

Deze gratis webinar - met tv-maker en ondernemer Kamal Kharmach als moderator - stoomt jou als ondernemer helemaal klaar om online succesvol te verkopen. Aan de hand van praktische tips en een interactieve Q&A waarin jij je vragen kan stellen, vertellen we je alles wat je moet weten om online een groeispurt te maken. Daarbovenop vertelt een collega-ondernemer je als ervaringsdeskundige hoe hij de switch naar online al succesvol heeft gemaakt.

Herbekijk de webinar

Ontdek daarnaast ook zeker onze andere webinars.

Wat kom je precies te weten?

Vraag jij je af hoe je de marge op online verkopen berekent? In deze webinar zet Vera Smets van Finance is Fun duidelijk uiteen waar je rekening mee moet houden. Zij zal de volgende topics behandelen: 

  • Hoe bereken je de kostprijs en marge van online verkopen? 
  • Wat zijn de verschillen in kosten en marge tussen een fysieke winkel, een eigen webshop en een samenwerking met een verkoopplatform? 

Als voorbeeld gebruikt Vera een fictieve webshop en toont zo alle kosten voor een product.

Praktische info

Wanneer: Woensdag 10 februari 2021 - 19:00 - 20:00. (Deze webinar is afgelopen, herbekijk deze hier)


Hoe: Voor het volgen van de webinar moet je op voorhand niets installeren.

Webinar gemist? Herbekijk deze hier