Praktische info over de webinars, Q&A’s en dit initiatief

In "Zijn er nog vragen?" gaat tv-maker en ondernemer Kamal Kharmach samen met ondernemers op zoek naar antwoorden op je online ondernemersvragen. We organiseren opnieuw een aantal gratis webinars en beantwoorden prangende ondernemersvragen in de vorm van Q&A's en video's. 


Heb je een praktische vraag over het volgen van de webinars, deelname aan de Q&A’s of dit initiatief? Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. 

 

Krijgt elke ondernemer de mogelijkheid zijn/haar vraag te stellen? 

Je kan je vraag op voorhand inzenden. Aan het einde van elke webinar krijg je bovendien de kans om al jouw prangende vragen te stellen aan experts en aan een ondernemer die jou voorging. 

Kan ik de webinar achteraf herbekijken? 

Na afloop van de webinar is deze uiteraard ook terug te bekijken op deze website. Van de webinars die in 2020 gegeven werden kan je ook een whitepaper downloaden met praktische tips en tricks om alles rustig na te lezen. 

Mag ik de webinar ook volgen als ik geen ondernemer ben of geen eigen bedrijf run? 

Wat ons betreft is elke ondernemer die meent dat hij nog kennis kan gebruiken om zijn onderneming online te brengen, of verder te brengen, welkom.

Kan ik achteraf nog vragen stellen? 

Je kan jouw prangende vragen stellen tijdens de interactieve Q&A op het einde van elke webinar. 

Kan ik deelnemen met mijn smartphone?

Deelnemen kan via een smartphone of desktop. De webinars vinden plaats via een webinartool, je hoeft op voorhand niets te installeren. 

Kan ik deelnemen aan meerdere webinars? 

Je kan aan alle 4 de webinars deelnemen. Het enige dat je moet doen is op voorhand inschrijven. 

Van waar komt het initiatief "starten met online verkopen"? 

Kamal Kharmach en bol.com hebben in samenwerking startenmetonlineverkopen.be mogelijk gemaakt om jou als ondernemer te helpen met online verkopen, zodat ook jouw onderneming kan blijven groeien. Meer uitleg vind je hier

Waarom moet ik mijn e-mail adres achterlaten?

Je e-mail adres zal gebruikt worden om je te herinneren aan de webinars waarvoor je je hebt ingeschreven en nadien ook om je de bijbehorende opnames en whitepapers door te sturen. Bovendien kan het zijn dat je op de hoogte gehouden wordt van eventuele vervolgacties omtrent deze campagne.