Webinar: een trouwe klant online, kan dat en hoe?

2020 was een duidelijk omslagjaar op het vlak van online verkopen en shoppen. Mede door de coronacrisis en de opkomst van nieuwe QR-betaalmethodes zijn we in een stroomversnelling beland. De tijd dat je als ondernemer kon overleven zonder webshop is nu ook in België verleden tijd. Dit is hét moment om de (vervolg)stap te zetten naar online verkoop. 

Deze gratis webinar - met tv-maker en ondernemer Kamal Kharmach als moderator - stoomt jou als ondernemer helemaal klaar om online succesvol te verkopen. Aan de hand van praktische tips en een interactieve Q&A waarin jij je vragen kan stellen, vertellen we je alles wat je moet weten om online een groeispurt te maken. Daarbovenop vertelt een collega-ondernemer je als ervaringsdeskundige hoe hij de switch naar online al succesvol heeft gemaakt.

Herbekijk de webinar

Ontdek daarnaast ook zeker onze andere webinars.

Wat kom je precies te weten?

Karl Gilis, managing partner bij AGConsult vertelt je op een uur hoe je de klantloyaliteit een boost geeft. Want niets is zo belangrijk als het onderhouden van trouwe klanten, zeker als je een online speler bent. Dat doet hij aan de hand van de volgende topics: 

  • Hoe genereer je klantenloyaliteit bij online verkopen?
  • Waarom is dit precies online zo belangrijk?
  • Hoe kan je klantenloyaliteit meten? 
Praktische info

Wanneer: Donderdag 18 februari 2021 - 19:00 - 20:00. (Deze webinar is afgelopen, herbekijk deze hier)

Hoe: Voor het volgen van de webinar moet je op voorhand niets installeren. 

Webinar gemist? Herbekijk deze hier