Webinar: het retourrecht, wat mag en wat moet?

2020 was een duidelijk omslagjaar op het vlak van online verkopen en shoppen. Mede door de coronacrisis en de opkomst van nieuwe QR-betaalmethodes zijn we in een stroomversnelling terechtgekomen. De tijd dat je als ondernemer kon overleven zonder webshop is nu ook in België verleden tijd. Dit is hét moment om de (vervolg)stap te zetten naar online verkoop. 

Deze gratis webinar - met tv-maker en ondernemer Kamal Kharmach als moderator - stoomt jou als ondernemer helemaal klaar om online succesvol te verkopen. Aan de hand van praktische tips en een interactieve Q&A waarin jij je vragen kan stellen, vertellen we je alles wat je moet weten om online een groeispurt te maken. Daarbovenop vertelt een collega-ondernemer je als ervaringsdeskundige hoe hij de switch naar online al succesvol heeft gemaakt.

Herbekijk de webinar

Ontdek daarnaast ook zeker onze andere webinars.

Wat kom je precies te weten?

Bart Van den Brande, managing partner van Sirius Legal Advocaten vertelt je alles wat je moet weten over het omgaan met retours. Het retourrecht is namelijk een fundamenteel recht van de consument, maar hoe ga jij hier als ondernemer mee om? Tijdens de webinar komen de volgende topics aan bod: 

  • Hoe zit het met de retourverplichting in België? 
  • Zijn er uitzonderingen op het retourrecht?
  • Wat kan je doen als er misbruik wordt gemaakt van het retourrecht?
  • Wat is de impact van je retourbeleid op klanttevredenheid?
Praktische info

Wanneer:  Donderdag 4 februari 2021 - 19:00 - 20:00. (Deze webinar is afgelopen, herbekijk deze hier)

Hoe: Voor het volgen van de webinar moet je op voorhand niets installeren. 

Webinar gemist? Herbekijk deze hier