Webinar 'Hoe pak ik verzending en retours aan bij (online) bestellingen?' gemist?

De eindejaarsperiode is traditioneel de drukste van het jaar en hét moment om als ondernemer een commercieel interessante slag te slaan. Nu 2020 ons allemaal bij het nekvel heeft en er een moeilijk jaar van heeft gemaakt, worden de komende maanden nog crucialer dan anders.

Deze gratis webinar - met tv-maker en ondernemer Kamal Kharmach als moderator - stoomt jou als ondernemer helemaal klaar om online succesvol te verkopen. Aan de hand van praktische tips en een Q&A waarin jij je vragen kan stellen, vertellen we je alles wat je moet weten om online een groeispurt te maken. Daarbovenop vertelt een collega-ondernemer je als ervaringsdeskundige hoe hij al de switch naar online succesvol heeft gemaakt.

Ontdek daarnaast ook zeker onze andere webinars.

Wat kom je precies te weten?

Benjamin Dieleman van bol.com overloopt voor jou de do's-and-don'ts voor het verzenden en terugsturen van je pakketten. In deze webinar leer je:

  • De regels rond retour en e-commerce

  • Welk verpakkingsmateriaal je best gebruikt

  • Hoe je omgaat met vertragingen in december door de grote vraag

  • Het gemiddelde retourpercentage en hoe je dit verlaagt

  • Wat fulfilment is, hoe het werkt en welke kosten hangen hier typisch aan vast?

  • Stel je prangende vragen aan de expert

  • En aan je collega-ondernemer

 

Praktische info

Wanneer: donderdag 3 december 2020 - 09:30 - 10:30 (Deze webinar is afgelopen, herbekijk deze hier)

Hoe:
De webinar vindt plaats via Zoom, hiervoor moet je op voorhand niets installeren. Je krijgt na afloop een whitepaper met de belangrijkste tips toegestuurd en kunt de webinar op je gemak herbekijken.

Benjamin Dieleman

Bol.com is sinds 2012 een populair platform waarop 60% van alle bestelde pakketjes wordt verkocht door ondernemers uit België en Nederland. Dat komt neer op tienduizenden pakketjes per dag, waarvan slechts een paar procent geretourneerd wordt.

Benjamin Dieleman heeft inmiddels 5 jaar logistieke ervaring binnen bol.com en heeft vanop de eerste rij meegemaakt hoe e-commerce-groei evolueerde binnen het logistieke netwerk, inclusief alle groeipijnen én creatieve oplossingen die daarbij horen. Hij deelt met jou de beste tips en tricks vanuit zijn ervaringen.

Webinar gemist? Herbekijk deze hier