Webinar 'Hoe kan ik online bekendheid creëren voor mijn winkel?' gemist?

De eindejaarsperiode is traditioneel de drukste van het jaar en hét moment om als ondernemer een commercieel interessante slag te slaan. Nu 2020 ons allemaal bij het nekvel heeft en er een moeilijk jaar van heeft gemaakt, worden de komende maanden nog crucialer dan anders.

Deze gratis webinar - met tv-maker en ondernemer Kamal Kharmach als moderator - stoomt jou als ondernemer helemaal klaar om online succesvol te verkopen. Aan de hand van praktische tips en een Q&A waarin jij je vragen kan stellen, vertellen we je alles wat je moet weten om online een groeispurt te maken. Daarbovenop vertelt een collega-ondernemer je als ervaringsdeskundige hoe hij al de switch naar online succesvol heeft gemaakt.

Ontdek daarnaast ook zeker onze andere webinars.

Wat kom je precies te weten?

Jente Kasprowski, online marketing- en e-commercespecialist en daarnaast ook zaakvoerder bij kinderwinkel Blabloom, vertelt je op een uur hoe je advertenties inzet om jouw bedrijf online in de kijker te zetten en zo meer die broodnodige omzet te genereren. Dat doet Jente via volgende topics:

  • Welke online kanalen zijn er?
  • Hoe bepaal je op welk kanaal je best inzet als winkel of webshop?
  • En hoe bepaal je het advertentiebudget?
  • Stel je prangende vragen aan de expert
  • En aan je collega-ondernemer

Praktische info

Wanneer: dinsdag 1 december 2020 - 09:30 - 10:30 (Deze webinar is afgelopen, herbekijk deze hier)

Hoe:
De webinar vindt plaats via Zoom, hiervoor moet je op voorhand niets installeren. Je krijgt na afloop een whitepaper met de belangrijkste tips toegestuurd en kunt de webinar op je gemak herbekijken.

Jente Kasprowski

Zaakvoerder Inventis/Blabloom

Jente helpt al bijna twee decennia bedrijven groeien via online marketing. Als technisch onderlegde zaakvoerder van webbureau Inventis kent hij precies alle gevoeligheden die nodig zijn om als ondernemer een succesvol eindejaar te boeken. Daarnaast staat Jente zelf in de praktijk als mede-zaakvoerder van kinderwinkel en webshop Blabloom.

Webinar gemist? Herbekijk deze hier