Webinar 'Hoe haal ik als ondernemer alles uit de eindejaarsperiode?' gemist?

De eindejaarsperiode is traditioneel de drukste van het jaar en hét moment om als ondernemer een commercieel interessante slag te slaan. Nu 2020 ons allemaal bij het nekvel heeft en er een moeilijk jaar van heeft gemaakt, worden de komende maanden nog crucialer dan anders.

Deze gratis webinar - met tv-maker en ondernemer Kamal Kharmach als moderator - stoomt jou als ondernemer helemaal klaar om online succesvol te verkopen. Aan de hand van praktische tips en een Q&A waarin jij je vragen kan stellen, vertellen we je alles wat je moet weten om online een groeispurt te maken. Daarbovenop vertelt een collega-ondernemer je als ervaringsdeskundige hoe hij al de switch naar online succesvol heeft gemaakt.

Ontdek daarnaast ook zeker onze andere webinars.

Wat kom je precies te weten?

Mathias Vissers, marketing manager bij full-service digitaal bureau Intracto, maakt je op een uur wegwijs in volgende topics:

  • De impact van de eindejaarsperiode op online verkopen
  • Wat moet je nog snel doen om er alles uit te halen?
    • Op vlak van marketing
    • En je website/webshop
  • Hoe benut je offline kanalen en hoe versterken die online?
  • Hoe je gebruik kan maken van de 'koop lokaal' trends
  • Stel je prangende vragen aan de expert
  • En aan je collega-ondernemer
Praktische info

Wanneer: donderdag 26 november 2020 - 09:30-10:30 (Deze webinar is afgelopen, herbekijk deze hier)

Hoe:
De webinar vindt plaats via Zoom, hiervoor moet je op voorhand niets installeren. Je krijgt na afloop een whitepaper met de belangrijkste tips toegestuurd en kunt de webinar op je gemak herbekijken.

Matthias Vissers

Marketing manager Intracto

Mathias is marketing manager en innovatie-expert bij Intracto. Zijn jarenlange ervaring als technisch onderlegd digitaal strateeg maakt van hem de specialist bij uitstek om jou te begeleiden naar een succesvol eindejaar. Hij baatte in het verleden bovendien samen met zijn vrouw een succesvolle webshop uit en kent dus de klappen van de zweep als geen ander. 

Webinar gemist? Herbekijk deze hier