Webinar 'Hoe boek ik succes via klantencommunicatie?' gemist?

De eindejaarsperiode is traditioneel de drukste van het jaar en hét moment om als ondernemer een commercieel interessante slag te slaan. Nu 2020 ons allemaal bij het nekvel heeft en er een moeilijk jaar van heeft gemaakt, worden de komende maanden nog crucialer dan anders.

Deze gratis webinar - met tv-maker en ondernemer Kamal Kharmach als moderator - stoomt jou als ondernemer helemaal klaar om online succesvol te verkopen. Aan de hand van praktische tips en een Q&A waarin jij je vragen kan stellen, vertellen we je alles wat je moet weten om online een groeispurt te maken. Daarbovenop vertelt een collega-ondernemer je als ervaringsdeskundige hoe hij al de switch naar online succesvol heeft gemaakt.

Ontdek daarnaast ook zeker onze andere webinars.

Wat kom je precies te weten?

Alles wat je doet en zegt bepaalt immers het beeld dat jouw klanten hebben van jouw onderneming. Steven Van Belleghem, internationaal keynotespeaker en een grote naam in de marketingwereld, vertelt je een uur lang hoe je dat beeld zo stuurt dat je van je klanten je ambassadeurs maakt.

Steven Van Belleghem vertelt je onder meer het volgende:

  • Hoe communiceer je efficiënt en effectief met je klanten?
  • Hoe vind je snel ontevreden klanten in reviews, op social media, of blogs en hoe ga je hiermee om?
  • Hoe zet je social media optimaal in? 
  • Hoe maak je van je klanten je ambassadeurs?
  • Stel je prangende vragen aan de expert
  • En aan je collega-ondernemer

 

Praktische info

Wanneer: donderdag 10 december 2020 - 18:30 - 19:30 (Deze webinar is afgelopen, herbekijk deze hier)

Hoe:
De webinar vindt plaats via Zoom, hiervoor moet je op voorhand niets installeren. Je krijgt na afloop een whitepaper met de belangrijkste tips toegestuurd en kunt de webinar op je gemak herbekijken.

Steven van Belleghem

Internationaal keynotespeaker

Steven is een keynotespeaker en internationaal gerenommeerd specialist in klantenrelaties en innovatieve marketing. Hij is auteur van spraakmakende marketingboeken als The Offer You Can’t Refuse, The Conversation Manager en The Day After Tomorrow.

Webinar gemist? Herbekijk deze hier