Nieuw jaar, nieuwe webinars

Wil jij als ondernemer een grote stap vooruit zetten op het vlak van online verkopen? Ook dit jaar organiseren we weer vier gratis webinars waarin Belgische experten inzichten en tips delen die jou helpen om jouw bedrijf online op de kaart te zetten. Daarbovenop vertelt een collega-ondernemer je als ervaringsdeskundige hoe hij succesvol switchte naar online verkopen.

Elke webinar sluiten we af met een Q&A - gepresenteerd door tv-maker en ondernemer Kamal Kharmach - waarbij jij de expert of ondernemer al je vragen kan stellen. Zo kom je het nodige te weten om alle kansen online optimaal te benutten. Schrijf je hieronder in voor een van de nieuwe webinars of herbekijk de webinars van vorig jaar.

Heb je de vorige webinars gevolgd en heb je nog vragen? Geen zorgen, daar laten we je niet mee zitten! Op deze pagina vind je de antwoorden op prangende ondernemersvragen die tijdens de Q&A’s van de vorige webinars naar boven kwamen. 

Ontdek de nieuwe webinars

26-08-2021 16:00:00
Boost je e-commerce met waardevolle inzichten

Welke invloed hebben nieuwe technologieën zoals augmented reality, de mix van lokaal en internationaal ondernemen en de gevolgen van een wereldwijde pandemie op e-commerce? De Web Celeb finalisten van de Safeshops Awards delen hun inzichten.

Herbekijk de webinar
speech-white
04-02-2021 19:00:00
Het retourrecht: wat mag en wat moet?

Ben je verplicht om retours aan te nemen en waarom zou je dit als ondernemer toestaan? Wat zijn de regels en zijn er uitzonderingen? Bart Van den Brande van Sirius Legal Advocaten vertelt je alles wat je moet weten over het retourrecht. 

Herbekijk de webinar
speech-purple
10-02-2021 19:00:00
Hoe bereken je de kostprijs en marge bij online verkopen?

Vraag jij je af hoe je de marge op online verkopen berekent? Vera Smets van Finance is Fun vertelt je met welke kosten je rekening moet houden en wat de verschillen zijn met een fysieke winkel en een verkoopplatform. 

Herbekijk de webinar
speech-red
18-02-2021 19:00:00
Een trouwe klant online: kan dat en hoe dan?

Hoe genereer je klantenloyaliteit tijdens het online verkopen? Waarom zijn trouwe klanten online zo belangrijk en in welke vorm kan je deze meten? Ontdek het in deze webinar met Karl Gilis van AGConsult. 

Herbekijk de webinar
speech-white
25-02-2021 19:00:00
In het buitenland verkopen, hoe pak je dat aan?

Bij verkopen in het buitenland krijg je te maken met andere regels, betaalmethodes, cultuurverschillen … Herman Maes, marketing strateeg bij Intracto vertelt waar je rekening mee moet houden.

Herbekijk de webinar
speech-purple

Herbekijk voorbije webinars

26-11-2020 09:30:00
Hoe haal ik alles uit de eindejaars-periode?

De eindejaarsperiode is hét moment om als ondernemer je slag te slaan. Mathias Vissers geeft praktische tips die jou helpen om alles uit deze periode te halen. 

Herbekijk de webinar
speech-white-1
01-12-2020 09:30:00
Hoe creëer ik online bekendheid voor mijn winkel?

Door advertenties slim in te zetten creëer je meer online bekendheid voor jouw online of offline winkel. Jente Kasprowski geeft tips om jouw winkel in de kijker te zetten.

Herbekijk de webinar
q&a-speech-1
03-12-2020 09:30:00
Hoe pak ik verzendingen en retours aan?

Wat zijn de do’s-and-don’ts wanneer het gaat om het verzenden en terugsturen van je pakketten? Benjamin Dieleman van bol.com en Greet Goegebuer van Komrads leggen het duidelijk aan je uit.

Herbekijk de webinar
speech-purple
10-12-2020 18:30:00
Hoe boek ik succes via klanten-communicatie?

Alles wat je doet en zegt beïnvloedt het beeld dat klanten van jouw onderneming hebben. Steven Van Belleghem vertelt hoe jij van je klanten ambassadeurs maakt. 

Herbekijk de webinar
speech-white

Lees jij liever alle tips en tricks van voorbije webinars na in een praktische checklist?

Ga naar de checklists