Webinar: Boost je e-commerce met waardevolle inzichten

Web Celeb Finalisten delen tips & tricks op 26 augustus

 

Op donderdag 26 augustus 2021 (van 16:00 tot 17:00) is het zo ver! De drie finalisten van e-commerce persoonlijkheid van het jaar gaan met elkaar in debat. Tijdens dit digitale debat wordt hun kennis en expertise op de proef gesteld. Cis, Sofie en Thomas delen hun inzichten en geven je enkele tips. Na deze online ontmoeting kan het publiek zijn of haar stem uitbrengen. 


Herbekijk de webinar

Wat kom je precies te weten?

Tijdens deze online ontmoeting vertellen Thomas, Sophie en Cis je meer over de invloed van nieuwe technologieën, de mix van lokaal en internationaal ondernemen en de gevolgen van een wereldwijde pandemie op e-commerce.

  • Zo zal Cis Scherpereel van MexUnited verduidelijken hoe hij de toekomst van e-commerce na COVID-19 ziet. Bovendien geeft hij enkele tips aan ondernemers die hun e-commerce strategie willen optimaliseren.
  • Sophie Claes van De Gele Flamingo vertelt welke kansen ze ziet in de Belgische e-commerce, zowel op lokaal als op internationaal gebied. Aan de hand van voorbeelden illustreert ze hoe lokale en internationale markten elkaar aanvullen.
  • Tot slot verklaart Thomas Vaarten van Beleving hoe de consument steeds centraal blijft staan. Hij vertelt hoe je de klantervaring kan versterken met nieuwe technologieën en hoe je je verschillende verkoopkanalen kan afstemmen aan de customer journey.
Praktische info

Wanneer: Donderdag 26 augustus - 16:00 - 17:00 (Deze webinar is afgelopen, herbekijk deze hier)


Hoe: Voor het volgen van de webinar moet je op voorhand niets installeren. 

Meer weten over Web Celeb?

Bol.com wil als retailpartner ondernemers helpen in het versnellen van de groei van hun onderneming. Zowel off- als online zijn er nog veel groeikansen voor Belgische ondernemers. Daarom steunt deze webwinkel Safeshops en de Web Celeb Award, waarbij Belgisch e-commerce talent in de kijker staat.

Wil je meer weten over alle gebeurtenissen, debatten en de finalisten? Of wil je graag al je stem uitbrengen? Als erkende partner verwijzen we je graag door naar Web Celeb.